Szállítási, fizetési információ

SZÁLLÍTÁS:

Megrendelést csak 18. életévüket betöltött személyeknek szállítunk ki magyarországi címre. Külföldre nem vállalunk csomagküldést.

Minden rendeléshez felszámítunk kézbesítési díjat.

 

Jelenleg futárszolgálattal házhozszállítással, és Foxpost csomagautomatába tudjuk eljuttatni a megrendelt termékeket.

Személyes átvételre nincs mód.

 

A házhozszállítást szerződött partnerünk, a Foxpost-ExpressOne futárszolgálat végzi. Kérjük olyan szállítási címet adj meg, ahol hétköznap 8 és 17 óra között át tudod venni a csomagot Te, vagy megbízottad (pl. munkahely ha nem tartózkodsz otthon).

Feladásról e-mail-ben kapsz értesítést, ahogy a kiszállítás pontos idejéről is.

 

Utánvéttel történő fizetés esetén a házhozszállítás költsége: 2.040,-Ft.

Átutalással történő fizetés esetén a házhozszállítás költsége: 1.790,-Ft.

Bankkártyával történő fizetés esetén a házhozszállítás költsége: 1.790,-Ft.

 

Foxpost automatába, bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a posta költsége: 990,-Ft.

Foxpost automatába, utánvéttel történő fizetés esetén a posta költsége: 1.240,-Ft.

 

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben, Viber-en küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni!

Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Foxpost csomagautomaták címei itt: https://foxpost.hu/csomagautomatak

 Foxpost

 

25.000,-Ft feletti rendelésnél a szállítási költség ingyenes!

Az ingyenes szállítási költség az utánvét költségére (250,-Ft) nem vonatkozik, csak a szállítási költségre!

 

Szállítási határidő: Felhívjuk figyelmed, hogy a szállítási határidőnk 2-4 munkanap, de maximum 6 munkanap, de nagyon igyekszünk minnél hamarabb eljuttatni a csomagot Hozzád!

 

FIZETÉS:

Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni a Nilin termékekért: bankkártyával, átutalással bankszámlára, vagy átvételkor utánvéttel a futárnak készpénzben (vagy bankkártyával). Fizetéskor kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő fizetési módot.


Utánvéttel

  • A futárnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben (vagy bankkártyával) kifizetni a csomag számla szerinti értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

 

Átutalással

  • A rendelés leadása után, a visszaigazolásban szereplő számlaszámra kell elutalni a végösszeget. A közleménybe kérjük beírni a rendelési nevet és számot. Az utalást kérjük 48 órán belül elindítani, ellenkező esetben a rendelést töröljük. (Számlaszámunk: OTP Bank, Fábián Róbert 11773133-12152836)
  • A pénz beérkezése után adjuk fel a csomagot, a futárnak már nincs fizetési kötelezettséged

 

Bankkártya

  • Megrendelés leadását követően, a Barion rendszeren keresztül tudsz fizetni bankkártyáddal.
  • A futárnak már nincs fizetési kötelezettséged.

 Elfogadott bakkártyák:

bankkártyák

Mi az a Barion?

A Barion egy biztonságos bankkártyás fizetési rendszer. Két lehetőség közül tudsz választani:  megadod a fizetéshez a bankkártyád adatait vagy nyitsz egy Barion tárcát, ahová tetszőleges összeget utalhatsz át.  A bankkártya adatokat szigorúan őrzik, a Barion megfelel a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS biztonsági szabvány előírásainak. Még több információt itt találsz: https://www.barion.com/hu/

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. 

 

 LEMONDÁS, MÓDOSÍTÁS

Gyorsan elkezdjük a megrendelésed feldolgozását, ezért a megerősítését követően nem tudjuk módosítani. Ez a szállítási cím vagy a szállítási mód megváltoztatására is érvényes. 

Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@nilin.hu e-mail címen, vagy hívd a 06209996555 telefonszámot.