Szállítási, fizetési információ

SZÁLLÍTÁS:

Megrendelést csak 18. életévüket betöltött személyeknek szállítunk ki magyarországi címre. Külföldre nem vállalunk csomagküldést. Minimum rendelési érték 1.490,-Ft.

Minden rendeléshez felszámítunk kézbesítési díjat, a választott kiszállítástól függően. Csomagolási költség nincs. Általában futártasakban küldjük termékeinket. Dobozban történő szállítás esetén, az újrahasznosítás hívei vagyunk, de csak tiszta dobozokban szállítunk. 

 

Házhozszállítással, és csomagautomatába tudjuk eljuttatni a megrendelt termékeket.

Személyes átvételre nincs mód.

 

A házhozszállítást szerződött partnerünk, a Sameday futárszolgálat végzi. 2024.03.28.-tól kötelezően a Magyar Posta-val is kérhető a szállítás. Kérjük olyan szállítási címet adj meg, ahol hétköznap 8 és 17 óra között át tudod venni a csomagot Te, vagy megbízottad (pl. munkahely ha nem tartózkodsz otthon).

Feladásról e-mail-ben kapsz értesítést.

 

 • Bankkártyás fizetés esetén házhozszállítás díja Sameday futárszolgálattal: 1.490,-Ft
 • Átutalásos fizetés esetén a házhozszállítás díja Sameday futárszolgálattal: 1.490,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a házhozszállítás díja Sameday futárszolgálattal:: 1.740,-Ft (1490,-Ft + az utánvét összege 250,-Ft)
 • Bankkártyás fizetés esetén házhozszállítás díja Magyar Postával: 1.990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj= 2.989,-Ft
 • Átutalásos fizetés esetén a házhozszállítás díja Magyar Postával: 1.990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj= 2.989,-Ft
 • Utánvételes rendelés esetén a házhozszállítás díja Magyar Postával: 1.990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj + az utánvét összege 250,-Ft= 3.239,-Ft
 • Foxpost automatába, bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a posta költsége: 990,-Ft

 • Foxpost automatába, utánvéttel történő fizetés esetén a posta költsége: 1.240,-Ft (990,-Ft + az utánvét összege 250,-Ft)

 • MPL automatába bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a posta költsége: 990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj= 1.989,-Ft
  • MPL automatába utánvéttel történő fizetés esetén a posta költsége: 990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj + az utánvét összege 250,-Ft= 2.239,-Ft
 • Posta Pont-ra bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a posta költsége 990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj= 1.989,-Ft
  • Posta Pont-ra utánvéttel történő fizetés esetén a posta költsége: 990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj + az utánvét összege 250,-Ft= 2.239,-Ft
 • Magyar Posta helyre bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a posta költsége 990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj= 1.989,-Ft
  • Magyar Posta helyre utánvéttel történő fizetés esetén a posta költsége: 990,-Ft + 999,-Ft logisztika díj + az utánvét összege 250,-Ft= 2.239,-Ft

 

 

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben, Viber-en küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni!

Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Foxpost csomagautomaták címei itt: https://foxpost.hu/csomagautomatak

 Foxpost

 

 

Szállítási határidő: Felhívjuk figyelmed, hogy a szállítási határidőnk Samday házhozszállítással és Foxpost automatába1-3 munkanap, de maximum 5 munkanap, de nagyon igyekszünk minnél hamarabb eljuttatni a csomagot Hozzád! A Magyar posta szolgáltatás választás esetén hetente egy alkalommal tudjuk feladni a rendeléseket, ezért a rendelés leadásától 2-8 nap a kézbesítési idő.

 

FIZETÉS:

Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni a Nilin termékekért: bankkártyával, átutalással bankszámlára, vagy átvételkor utánvéttel a futárnak készpénzben (vagy bankkártyával). Fizetéskor kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő fizetési módot.


Utánvéttel

 • A futárnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben (vagy bankkártyával) kifizetni a csomag számla szerinti értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

 

Átutalással

 • A rendelés leadása után, a visszaigazolásban szereplő számlaszámra kell elutalni a végösszeget. A közleménybe kérjük beírni a rendelési nevet és számot. Az utalást kérjük 48 órán belül elindítani, ellenkező esetben a rendelést töröljük. (Számlaszámunk: OTP Bank, Fábián Renáta és Róbert 11773133-12152836)
 • A pénz beérkezése után adjuk fel a csomagot, a futárnak már nincs fizetési kötelezettséged

 

Bankkártya

 • Megrendelés leadását követően, a Barion rendszeren keresztül tudsz fizetni bankkártyáddal.
 • A futárnak már nincs fizetési kötelezettséged.

 Elfogadott bakkártyák:

bankkártyák

Mi az a Barion?

A Barion egy biztonságos bankkártyás fizetési rendszer. Két lehetőség közül tudsz választani:  megadod a fizetéshez a bankkártyád adatait vagy nyitsz egy Barion tárcát, ahová tetszőleges összeget utalhatsz át.  A bankkártya adatokat szigorúan őrzik, a Barion megfelel a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS biztonsági szabvány előírásainak. Még több információt itt találsz: https://www.barion.com/hu/

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. 

 

 LEMONDÁS, MÓDOSÍTÁS

Gyorsan elkezdjük a megrendelésed feldolgozását, ezért a megerősítését követően nem tudjuk módosítani. Ez a szállítási cím vagy a szállítási mód megváltoztatására is érvényes. 

Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@nilin.hu e-mail címen, vagy hívd a 06209996555 telefonszámot.