Szállítási, fizetési információ

SZÁLLÍTÁS:

Megrendelést csak 18. életévüket betöltött személyeknek szállítunk ki magyarországi címre. Külföldre nem vállalunk csomagküldést.

Minden rendeléshez felszámítunk kézbesítési díjat.

 

Jelenleg futárszolgálattal házhozszállítással tudjuk eljuttatni a megrendelt termékeket.

Személyes átvételre nincs mód.

 

A házhozszállítást szerződött partnerünk, a Foxpost-ExpressOne futárszolgálat végzi. Kérjük olyan szállítási címet adj meg, ahol hétköznap 8 és 17 óra között át tudod venni a csomagot Te, vagy megbízottad (pl. munkahely ha nem tartózkodsz otthon).

Feladásról e-mail-ben kapsz értesítést, ahogy a kiszállítás pontos idejéről is.

 

Házhozszállítás utánvéttel történő szállítási költsége: 1.590,-Ft.

Házhozszállítás bankkártyás fizetéssel történő szállítási költsége: 1.390,-Ft.

Szállítási határidő: Felhívjuk figyelmed, hogy a szállítási határidőnk 2-4 munkanap, de maximum 6 munkanap, de nagyon igyekszünk minnél hamarabb eljuttatni a csomagot Hozzád!

 

FIZETÉS:

Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni a Nilin termékekért: bankkártyával a rendelés leadásakor, vagy átvételkor utánvéttel a futárnak készpénzben (vagy bankkártyával). Fizetéskor kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő fizetési módot.


Utánvétel

 

- A futárnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

 

Bankkártya

- Megrendelés leadását követően, a Barion rendszeren keresztül tudsz fizetni bankkártyáddal.

- A futárnak már nincs fizetési kötelezetséged.

 

Mi az a Barion?

A Barion egy biztonságos bankkártyás fizetési rendszer. Két lehetőség közül tudsz választani:  megadod a fizetéshez a bankkártyád adatait vagy nyitsz egy Barion tárcát, ahová tetszőleges összeget utalhatsz át.  A bankkártya adatokat szigorúan őrzik, a Barion megfelel a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS biztonsági szabvány előírásainak. Még több információt itt találsz: https://www.barion.com/hu/

 

 LEMONDÁS, MÓDOSÍTÁS

Gyorsan elkezdjük a megrendelésed feldolgozását, ezért a megerősítését követően nem tudjuk módosítani. Ez a szállítási cím vagy a szállítási mód megváltoztatására is érvényes. 

Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@nilin.hu e-mail címen, vagy hívd a 06209996555 telefonszámot.