Stóla, sál, kendő

Ezekből sosem elég! Ősszel, télen, tavasszal teszik teljessé a megjelenésed.

Stóla, sál, kendő

Nem kell tökéletesen passzoló darabokból állnia, de fontos, hogy a színek harmonizáljanak egymással, és a többi ruhadaraboddal. Válasszuk a sapkánk, és sálunk színét a cipőnkhöz, táskánkhoz, vagy a kabátunkhoz, és fontos, hogy a színek harmonizáljanak egymással és a többi ruhadaraboddal. A vastag, kötött sálak a téli hideg zimankóban sem hagynak cserben. Érdemes variálni a színeket és mintákat, így minden nap valami újat tudsz nyújtani, ezáltal az önbizalmad is nő, és a hangulatod is feldobja egy színes darab. Számos mintás, színes, tarka darabok között válogathatsz. A legfontosabb azonban, hogy mindig az egyéniségednek megfelelő darabokat válaszd. Bármely hétköznapi szett jól kiegészíthető egy különlegesebb anyagú nyakbavalóval! A színeken és az anyagokon túl számos sál kötési technikával tehetjük még egyedibbé a megjelenésünket.

 

Stóla: Széles, vállra is tehető sál. Régen önálló ruhaként is viselték.

Webáruházunkban a 75cm-nél szélesebb darabok találhatók a stóla kategóriában. Stólák itt: STÓLÁK

Sál: Hosszú, keskenyebb ruházati kiegészítő, amelyet a nyak védelmére használnak a hideg ellen.

Webáruházunkban a 75cm-nél keskenyebb darabok találhatók a sál kategóriában. Sálak itt: SÁLAK

Kendő: Három- vagy négyszögletű szövetdarab, amely egy testrész befedésére, haj összefogására vagy díszként használt ruhadarab. Több, különféle nagyságú kendő létezik, attól függően, hogy mire használják.

 

Tipp: Így kösd meg a sálat, stólát!

Csak néhány mozdulat, és olyan csinossá, különlegessé teheted, hogy mindenkit lenyűgözöl majd vele. Ha a következő megkötési technikák közül válogatsz, sosem lesz unalmas kiegészítő a sál.

 Sál megkötés 15 féle

Ebben a videóban 25 féle megkötési technikát látsz, amit könnyen elsajátíthatsz!

Kattints a linkre, vagy a képre!

(Forrás: Youtube)

https://youtu.be/5LYAEz777AU

25 féle